Lidmaatschapskaarten 2011 / 2012 alsnog inleveren.

Alle leden hebben inmiddels een bezorger/ster aan de deur gehad om de lidmaatschapskaarten te overhandigen. Bij sommigen zijn we zelfs meerdere keren aan de deur geweest, mede vanwege het belang van de formulieren voor de automatische incasso. Helaas was niet iedereen thuis, ook niet na veelvuldig aanbellen. Zaterdag 26 november jl. hadden de leden de mogelijkheid om hun kaart uit het hokje van de ijsclub te halen en velen hebben daar gebruik van gemaakt. Toch zijn nog niet alle lidmaatschapskaarten uitgegeven, doordat een aantal leden én de bezorger/ster én de ophaalmiddag hebben gemist. Geen paniek, u kunt het formulier nog steeds inleveren bij de adressen die u terugvindt op het briefje dat u ontving toen u niet thuis was. Zodra u het formulier heeft ingeleverd, bezorgen we u de kaart. Ook als u wilt bedanken voor de ijsclub, stellen we het toch zeer op prijs als u uw formulier inlevert. Door te reageren op dit bericht, kunnen we u evt. een nieuw formulier digitaal mailen.

Inleveradressen: Elingsloane 11, 9251 MN en Klompmakkersstrjitte 52, 9251 EJ te Burgum.