Lidmaatschapsformulieren worden nog steeds opgehaald!

De vrijwilligers zijn nog steeds bezig om de formulieren die u in september hebt ontvangen op te halen. U ontvangt dan meteen uw lidmaatschapskaart voor het komende winterseizoen. Twee van de vier vrijwilligers/sters zijn inmiddels klaar met hun gedeelte van Burgum, de andere twee zijn nog bezig. Hoewel we beloofd hadden in de eerste helft van oktober langs te komen, lopen we toch fikse vertraging op. Excuses daarvoor. Veel mensen hebben het formulier klaar liggen en dan gaat het heel vlot. Maar er zijn toch ook genoeg leden, die het formulier nog moeten opzoeken en soms zelfs nog in dienen te vullen. Dit kost de bezorgers erg veel tijd. Zijn we nog niet bij u aan de deur geweest, dan komen we zeker nog bij u langs. Bij een enkeling zijn we zelfs wel 5x aan de deur geweest. Mocht u niet thuis zijn geweest, toen de bezorgers de ronde deden, dan kunt u het formulier inleveren in het ijsbaanhokje/clubgebouw op zaterdagmiddag 26 november a.s. van 13.00 tot 15.00 uur. U mag het ingevulde formulier ook inleveren bij de voorzitter, p/a: J. Paulusma, Elingsloane 11 9251 MN  Burgum of bezorgen bij de secretaris, p/a: L.G. Westerhof, Klompmakkersstrjitte 52  9251 EJ  Burgum.