Echt wier… se binne yn’e baan!

We zijn druk bezig om de lidmaatschapskaarten te bezorgen. Aangezien we natuurlijk niet alle straten tegelijk kunnen doen, vergt dit enige tijd. We verzoeken u dan ook om het volledig ingevulde formulier klaar te leggen (velen hebben dit prima voor elkaar), zodat het ophalen zo weinig mogelijk tijd kost. Tot nu toe overtreft het aantal leden dat wil overgaan op automatische incasso de stoutste verwachtingen, vrijwel iedereen heeft die mogelijkheid ingevuld. Dit jaar hebben we daar extra drukte van, maar de volgende jaren wordt het ons een stuk gemakkelijker gemaakt. Mochten de bezorgers nog niet bij u aan de deur zijn geweest, dan vragen wij nog even uw geduld. Ze komen echt, “ze zijn in de baan”.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.