Ophalen contributie.

De afgelopen weken stonden in het teken van de bezorging van de brieven t.b.v de automatische incasso. Alle leden hebben inmiddels die brief ontvangen. Sommige leden zijn verhuisd met onbekende bestemming, wij hebben hen helaas niet kunnen bereiken. De komende tijd, waarschijnlijk de eerste twee weken van oktober, komen de vrijwilligers langs de deur om de nieuwe lidmaatschapskaarten te bezorgen. Als u via automatische incasso gaat betalen, hoeft u alleen maar het ingevulde formulier mee te geven. U krijgt meteen uw lidmaatschapskaart. Leden die alles liever bij het oude laten worden ook verzocht het formulier ingevuld mee te geven aan de bezorgers. Zij dienen echter contant te betalen voor ze de lidmaatschapskaart van 2011 – 2012 ontvangen. Het bestuur hoopt dat de bezorgers velen thuis treffen en wensen de leden alvast een goed winterseizoen toe.