Kees Dijkstra benoemd tot erelid IJsclub Bergum.

In de ledenvergadering van 26 november jl. werd Kees Dijkstra met algemene stemmen door de leden en het bestuur van IJsclub Bergum benoemd tot erelid. Dit als blijk van waardering voor 27 jaar bestuurslidmaatschap.

Kees werd in de ledenvergadering van 25 november 1983 verkozen in het bestuur. Hij werd benoemd als vice penningmeester met de public relations taak. Samen met Koos Scherjon verzorgde hij de ledenadministratie. Hij verzorgde de contacten met de media en de scholen. Kees heeft de functie van secretaris ook twee jaar bekleed. Verder verrichtte hij de gebruikelijke bestuurstaken naar eer en geweten.  Ook zijn vrouw Sieta komt de nodige eer toe, want zij verrichtte ook regelmatig hand- en spandiensten voor de ijsclub. Het wassen van de handdoeken en het schoonmaken van het hokje beschouwde zij als een logisch vervolg op de taken van haar man.