IJsbaan gesloten.

De dooiaanval die gisteravond al inzette heeft zodanig toegeslagen, dat de baan vanaf vandaag helaas dicht moet. Gisteren kwam er op veel plekken al water op het ijs door broei. Maar vannacht heeft het bijna niet meer gevroren en op dit moment regent het bij temperaturen boven nul. Laten we hopen, dat we dit winterseizoen 2010 / 2011 nog eens op de schaats kunnen.

Dat het niet altijd plezier op de ijsbaan is, blijkt uit de polsbreuk van vrijdagavond. Hilde de Lange brak bij een ongelukkige val haar pols en ging via de EHBO naar de dokterswacht en toen door naar ziekenhuis De Sionsberg in Dokkum, waar de pols is gezet en gegipst. Hilde, van harte beterschap!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.