IJsbaan dinsdagavond weer open, vanaf 18.30 uur.

Het bestuur is vanmiddag om 17.00 uur bijeen geweest, nadat de ijsmeester de baan had gekeurd. Er ligt een dikke laag ijs, maar de kwaliteit is niet geweldig. Het heeft niet genoeg gedooid om er weer een mooie gladde ijsvloer van te maken.

Om half zeven vanavond is de baan open en zal hij worden geborsteld. U kunt weer genieten in een prachtige entourage, de zwaar berijpte bomen en struiken maken van de ijsbaan in de schijnwerpers een feeëriek schouwspel. Voor de snelle jongens in de gladde pakken is dit ijs niet zo geschikt, u moet wel goed om u heen kijken en letten op oneffenheden. Weest u onderweg naar de baan wel voorzichtig, want het is op sommige plaatsen spekglad. Het bestuur wenst u allen weer veel schaatsplezier!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.