Hoge nood bij IJsclub “Bergum”?

Het nieuwe seizoen is voor het bestuur van IJsclub “Bergum”weer begonnen. Het Dagelijks Bestuur heeft zijn eerste vergadering weer gehouden, waarin werd teruggeblikt op het vorige, lange schaatsseizoen. Ook werd er alvast vooruit gekeken naar het komende seizoen. Zaterdag 18 september 2010 hebben een aantal bestuursleden werkzaamheden verricht aan ons etablissement, de zoldering  is van een nieuwe laag saus voorzien. De omheining is rondom gecontroleerd op defecten, een aantal palen is vervangen. Zaterdag 18 september a.s. houdt het bestuur wederom een werkochtend. Dan zal o.a. het prikkeldraad worden vervangen op plaatsen waar het kapot is en de muren van het hokje krijgen dan een frisse verfbeurt. In het afgelopen seizoen raakte de dames-wc verstopt. Ook deze is inmiddels gerepareerd, maar moest daartoe eerst wel “ontpot” worden. Vandaar dat de closetpot even buiten stond, hetgeen de titel van dit bericht verklaard.