Opruimen na lang winterseizoen

Het bestuur heeft na twee werkochtenden op zaterdag het winterseizoen zo’n beetje afgesloten. Op 27 maart jl. is het terras ontmanteld en de vloerbedekking opgeruimd. Het oud papier werd verzameld en de laatste lege flessen zijn weggebracht. Onze “super” vrijwilliger Auke De Boer ontving een attentie voor de vele uurtjes die hij ons pro deo heeft geholpen.  Zaterdag 10 april hebben we de geluidsinstallatie van de lichtmasten losgekoppeld en opgeborgen op de zolder. De pomp heeft inmiddels ook zijn werk gedaan en zo’n 15 miljoen liter water voor het grootste gedeelte weer in het Prinses Margrietkanaal gepompt.                                                                                                         Intern zal er nog worden geëvalueerd over het verloop van de schaatsperiode 2009 – 2010. En op administratief gebied zal vooral de ledenadministratie bijgewerkt moeten worden en nog een aantal rekeningen van het schoolschaatsen opgemaakt en verstuurd dienen te worden.