Kortebaan afvalwedstrijd, Kampioenschap van Burgum.

Zaterdag 13 februari a.s. organiseert de IJsclub Bergum, ijs en weder dienende, een kortebaan afvalwedstrijd om het Kampioenschap van Burgum. De wedstrijd begint ’s morgens om 10.00 uur. Inschrijving staat open voor jongens en meisjes in de leeftijd van 10, 11 en 12 jaar, ze hoeven geen lid te zijn van de ijsclub om mee te mogen doen. Behalve de te behalen eretitel: Kampioen van Burgum zijn er mooie geldprijzen te winnen. De eerste plaats is € 25,- waard, de tweede plaats € 15,-, de derde plaats € 10,- en de vierde plaats wint nog € 5,-.

Opgave is uitsluitend mogelijk bij het bestuur in het ijsbaanhokje, vóór vrijdagavond 12 februari 21.00 uur! Het maximale aantal deelnemers per categorie is 16, bij meerdere inschrijvingen word je op de reservelijst geplaatst. Dus wie het eerst komt, wie het eerst schaatst! Het minimale aantal deelnemers dient 12 te zijn, anders gaat het niet door. De wedstrijd wordt volgens de regels van de KNSB verreden, protesten worden niet in behandeling genomen. De deelnemers ontvangen een consumptiebon, waarop ze iets te drinken en een stuk reepkoek kunnen halen. Het bestuur hoopt op een goede opkomst en wenst de deelnemers alvast een sportieve wedstrijd toe. Er staan twaalf bestuursleden cq vrijwilligers klaar voor jullie.