Inschrijving kortebaan afvalwedstrijd

Op dit moment, donderdagavond 20.00 uur, hebben zich 19 jongens opgegeven voor de wedstrijd van zaterdagmorgen a.s. Bij de meisjes staan er nu 11 op papier, daar kunnen dus nog 5 meisjes bij. Mochten er meer meisjes zich aanmelden dan komen die op de reservelijst. Alle rijders/rijdsters worden om 9.45 startklaar op het middelste gedeelte van de ijsbaan verwacht.

We rijden tweemaal tegen elkaar, mocht het een kamprit zijn (gelijk) dan volgt een derde rit om de winnaar aan te wijzen. Alle ritten gaan richting dorp, daar is de meeste uitloop. In de zuidelijke bocht ligt nog veel kwalster vandaar. De winnaar gaat naar de volgende omloop, enzovoort tot aan de finale.