IJsbaan vanavond gesloten!

Door de invallende dooi is het ijs erg zacht geworden en op diverse plaatsen zijn dooiplekken ontstaan. Hierdoor komt er water op de baan. Het is dan ook niet meer verantwoord om de baan open te houden en het bestuur heeft besloten om de baan vanaf 17.30 dicht te doen. Morgenochtend 16 januari wordt er om 10.30 een beslissing genomen of de ijsbaan weer open kan. Daarvoor zal het behoorlijk moeten vriezen. Kijk dus morgen eerst even op de site voordat u naar de baan gaat.

Vandaag is er overigens volop geschaatst. Zo’n driehonderd leerlingen van openbare basisschool ’t Partoer hebben vanochtend een ronden/elfstedentocht gehouden. Het was zeer gezellig op de baan, met veel publiek. Zowel ouders als opa’s en oma’s waren aanwezig om de schaatsverrichtingen van hun (klein-)kinderen te aanschouwen. Ook de koek-en-zopie had het zeer druk, de kinderen stonden op een gegeven moment in de file. Maar iedereen kon zijn of haar welverdiende “waarme poeiermolke en in stik koeke” tenslotte toch verorberen. Echte ouderwetse winterpret!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.