IJsbaan Burgum vanavond en maandag dicht

Hedenmiddag hebben ruim twintig vrijwilligers de ijsbaan van Burgum zo goed mogelijk sneeuwvrij gemaakt. Op een flink aantal plaatsen ontstonden al dooiplekken en kwam het water op de baan. Het ijs was erg zacht door de grote hoeveelheid sneeuw die gevallen was. Omdat het nauwelijks vriest, is de baan vanavond dan ook niet open. Dat geldt ook voor maandag 11 januari, dan is de baan de gehele dag gesloten. Wel wordt er weer gewerkt aan het schoonmaken van de baan. Hulde aan alle vrijwilligers, van jong tot minder jong, die het bestuur vanmiddag hebben geholpen met schuiven. Voor iedereen die dat wilde stond er na afloop warme chocomelk of fris klaar en een stuk reepkoek.

One response to “IJsbaan Burgum vanavond en maandag dicht”

1. frans

aan het bestuur van ysclub burgum

goed werk jongens