Burgumer jeugd laat goede kant zien!

Gisteravond na afloop van een prachtige schaatsdag bleef een groepje jongens nog even hangen rond de baan. Toen ze zagen dat het bestuur bezig ging met de preparatie van de baan voor vandaag, boden ze spontaan aan om te helpen! Ze pakten een schuifbord en hebben samen met een volwassen vrijwilliger en het bestuur bijna alle scheuren in het ijs schoongemaakt, geschoven en geveegd. Daarna zijn de scheuren opgevuld met water en we hopen dat er daardoor weer een redelijk vlakke ijsvloer is ontstaan. Alle hulde voor de vrijwilligers, we kennen ze niet allemaal bij naam. Anders hadden we ze hier genoemd. Door deze werkzaamheden en de vorst van vannacht is onze baan nog steeds geopend.

Mocht er veel sneeuw vallen, dan mag een ieder die de ijsclub Bergum een goed hart toedraagt zich geroepen voelen om een sneeuwschuiver ter hand te nemen. Ook Jorrit V. is van harte welkom. Neem desnoods je eigen materiaal mee: vele handen maken licht werk!