Burgumer ijsbaan weer open.

Een aantal bestuursleden is donderdag de gehele dag bezig geweest om de baan weer in orde te brengen; schuiven met de sneeuwschuivers en met de gemotoriseerde schuiver schrapen en schuiven. Op sommige plaatsen is er water op de baan gespoten. Na de strenge nachtvorst van vannacht, in Burgum -12, ┬áis er weer een sterke ijsvloer en dus kan iedereen weer schaatsen. Het ijsbaanbestuur zou wel eens een pluim mogen hebben, want het bestuur is dagelijks bezig met minimaal vijf mensen om de zaken in orde te krijgen. Positieve kritiek kunnen we wat mee, maar negatieve opmerkingen plaatsen en zelf niet als vrijwilliger de handen uit de mouwen steken…

Allemaal weer veel schaatsplezier toegewenst!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.